fbpx

Se deschide Salina Suplacu de Barcău

sare de mare lingură cu sare

sursa foto: fengshuidana.com

O oază de sănătate pentru comunitate.

 

20 Ianuarie 2015

15:44

Suplacu de Barcău este una dintre localitățile „răsfățate” din Bihor. Spunem răsfățate deoarece aici, pe 29 Ianuarie 2015, se deschide „Salina Suplacu de Barcău”.

Vorbim de o salină artificială în valoare de 7.000 de Euro. 5.000 Euro au fost câștigați în cadrul proiectului „Țara lui Andrei”, iar 2.000 au fost puși la dispoziție de Primăria Suplacu de Barcău.

Spațiul a fost amenajat în incinta Grădiniței cu Program Normal Nr. 1, de pe strada Ciocârliei – 1.

Vestea bună este că de acces se bucură întreaga comunitate, dar și doritori din întreg județul, din țară sau străinătate. Programul de funcționare este Luni – Vineri, între orele 10:00 – 18:00. Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei/adult/o oră și de 5 lei/copil/o oră.

Chiar dacă suprafața nu este una foarte extinsă, precum cea a unei saline naturale, încăperea poate fi închiriată pentru a se organiza petreceri, aniversări și alte evenimente pentru un grup restrâns de persoane.

Din cele relatate de beneficiari, salina a fost construită cu ajutorul unei firme specializate din Reghin, iar sarea a fost adusă direct de la Praid.

„Salina Suplacu de Barcău” este un proiect realizat de OMV Petrom, Asociația Părinților „Pro Educație GRI” Suplacu de Barcău și Primăria Suplacu de Barcău.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

Comments
  1. Win Dos

    Faliment din start !!! Fara sare de Hymalaia nu e afacere !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *