fbpx

Se reabiliteaza Baza Sportiva Iosia

mingi tenisMunicipalitatea investește în tinerii sportivi orădeni, mai cu seamă în tenismeni.

 

27 Aprilie 2013

12:26

Baza Sportivă Ioșia este în curs de reabilitare și modernizare, lucrările concentrându-se acum mai ales în zona celor 8 terenuri de tenis.

Vor fi refăcute tribunele și vestiarele, și va fi introdus iluminatul nocturn. Două dintre terenuri vor fi acoperite cu balon în așa fel încât să poată fi folosite și pe timp de iarnă.

Până acum s-au efectuat lucrări la clădirile Cabină și Poartă, Alimentație Publică și Vestiare. S-a turnat fundația și s-a început zidăria la clădirea de Alimentație Publică; de asemenea s-a mai turnat fundația pentru Balonul presostatic.

Pe lângă aceastea s-au făcut racordurile electrice pentru terenurile care vor fi iluminate nocturn și pentru cele trei clădiri. Terenul a fost împrejmuit în proporție de 60%, fiind realizată și canalizarea pluvială – 50% respectiv cea menajeră – 80%.

Primăria va realiza încă 4 terenuri de tenis noi, pentru care în prezent se pregătesc straturile de fundare. Lucrările au început la finalul anului 2012 și se vor finaliza în toamna acestui an. Ele sunt executate de Abed Nego Com S.R.L, cu o valoare contractuală de 1.387.998 lei, fără TVA și vor fi gata peste o lună.

Andrei Marcu