fbpx

Seminar Internațional de Karate Sportiv „PSK” 2016, în Băile Felix!

sursa foto: ujhelyikarate.hu

sursa foto: ujhelyikarate.hu

Eveniment sportiv important.

 

06 Februarie 2016

11:12

Clubul Sportiv „Crișan” (CSC) Oradea a organizat la sfârșit de Ianuarie 2016 ediția cu numărul VI a seminarului internațional de karate sportiv „PSK”. Locul de desfășurare a fost atât sala de sport din Sânmartin, cât și sala de festivităţi a Hotelului „Poeniţa”. 

Numărul participanților a fost impresionant. Mai bine de 400 de sportivi, de la 45 de cluburi din România, Croația, Italia, Slovacia și Ungaria, au luat parte la eveniment. 

Deschiderea a fost fastuasă, ne transmit gazdele:

A ținut cu sufletul la gură spectatorii prezenți. Echipa de demonstrații „Samurai Life”, a clubului CSC, a oferit un moment spectaculos, intratrea luptătorilor ninja făcându-se pe cablu metalic, la înălțime, iar prezentarea maeștrilor s-a făcut în cadrul unui joc de lumini. 

Antrenamentele de Kumite au fost conduse de maestrul Junior Lefevre, multiplu campion mondial și președintele Federației Jutsko. Antrenamentele de Kata Shotokan și cele de Kata Shito Ryu au fost ținute sub observație de îndrăgitul maestru italian Mirio Mannini. În total s-au efectuat 21 de antrenamente.

Antrenamentele de Kata Shotokan, Shito Ryu sau Kumite Sportiv au prezentat sportivilor trendul procedeelor tehnice şi noile concepţii în pregătirea antrenamentelor, care vor fi puse în aplicare de maeştrii recunoscuţi pe plan internaţional începând cu anul 2016.

Seminarul a avut și o premieră, de care CSC este foarte mândru:

S avut o secțiune separată de antrenamente pentru persoanele cu dizabilități, antrenamente de Kata efectuate sub supravegherea maestrului Mirio Mannini. Vom merge mai departe și vom crea o tradiție din dezvoltarea acestei secțiuni în cadrul seminarului nostru.

 

Ciprian Costa