fbpx

Sorin Lazăr, prietenul nostru drag, e de acum înainte alături de îngeri!

sorin lazarÎncă un om extraordinar s-a dus…

 

21 Decembrie 2015

13:05

La începutul acestei primăveri, pe 06 Martie 2015, detalii AICI, vă ceream ajutorul pentru a susține un orădean, un prieten de al nostru.

Sorin Lazăr avea nevoie de o mică sumă de bani pentru a fi supus unei secunde intervenții chirurgicale pe creier.

Am reușit, împreună, să-l susținem pe Sorin. Operația a decurs bine și tot ce urma era o perioadă de recuperare și tratament.

Pe la începutul verii chiar am avut bucuria să vedem și spunea că se simte mai bine, ca în prag de Crăciun, în ziua de 19 Decembrie 2015, să aflăm trista veste că Sorin s-a hotărât să se alăture îngerilor, și să ne fie aproape din ceruri.

Un sfârșit neașteptat, pentru un om atât de apreciat de cei din jurul lui. 

Și totuși, aceia dintre noi care doriți să fiți alături de Sorin pe ultimul drum pământesc sunteți așteptați Marți, 22 Decembrie 2015, de la ora 14:00, la slujba de înmormântare ce are loc în Cimitirul Municipal, Capela Hasaș. Ritualul „Stâlpului” are loc astăzi, 21 Decembrie, de la ora 17:30, în Capela Municipală.

Evenimente Oradea transmite condoleanțe familiei, dar mai ales Andradei Lazăr Mezea, soția lui Sorin, cea care i-a fost alături cu atât de multă dedicare și dragoste, și care ne-a lăsat scris un text motivațional închinat celui care i-a fost soț, prieten și confident. Odihnește-te în pace, Sorin!

Nu puteam primi dar mai mare de la Dumnezeu decât pe el în viața mea. Mereu m-a ghidat spre drumurile cele mai bune care mi-au adus satisfacții și ascensiune pe toate planurile. Nu aș fi putut primi aceasta ghidare eternă decât prin minunata viata ce am trăit-o alături de el, cel mai bun prieten, cel mai bun suflet se întrupează în lumina cea mai arzătoare care ma liniștește și mă îndrumă pe mai departe. Dragostea noastră va fi eterna, iar revederea se va petrece ori de câte ori sufletul meu îl va cheama.

sorin lazar

Ioana Mădălina Ștefănică