fbpx

Spectacol de Crăciun în Premieră Națională la Oradea

ORADEAPentru prima dată în România muzica din filmul „Singur acasă” se va cânta la Oradea. 

 

21 Noiembrie 2014

14:50

Asociația Culturală „Opera Vox”, aceeași care a mai adus Oradiei și spectacolele de operă „Nabucco”, „Aida” și „Bărbierul din Sevilla”, la cererea publicului, organizează „Crăciun la Operă”.

Un eveniment grandios și, mai mult decât atât, în premieră națională. Pentru prima dată au fost obținute în țara noastră drepturile de autor pentru muzica de Crăciun din binecunoscuta producție cinematografică „Singur acasă”.

Pe scenă vor interpreta soliștii Florina Hinsu Mariș, Florin Hinsu Mariș și Ioan Vrășmaș. Alături de ei va fi Baletul „Opera Vox” și Orchestra reunită din instrumentiști ai Operei Române și Maghiare din Cluj Napoca și a Filarmonicii „Transilvania”. Dirijorul serii este maestrul Salvatore Cicero din Elveția.

Programul spectacolului cuprinde celebrele arii din „Singur acasă”, alături de suita muzicală pentru orchestră și cor, spectacolul bucurându-se și de participarea Corului „D’al Segno” condus de dirijorul Valentin Lazăr.

Concertul va avea loc în data de 08 Decembrie 2014, de la orele 19:00, la Teatrul Regina Maria Oradea. Prețul unui bilet de intrare costă 50 – 60 de lei, în funcție de locul dorit în sală. Tichetele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului.

 

Ioana Mădălina Ștefănică