fbpx

Spectacolul < La „Iunion”, birjar! > a cucerit publicul orădean. FOTO + VIDEO

La Iunion BirjarPrietenii și cititorii fideli Evenimente Oradea sunt premiați fără tragere la sorți. 

 

17 Noiembrie 2014

08:12

După cum bine știți, iar dacă nu știți vă informăm acum, Evenimente Oradea derulează constant campanii de răsplătire și apreciere a cititorilor fideli portalului nostru. Oferim bilete la teatru, filarmonică, spectacole de muzică, operă, vouchere pentru diferite servicii de înfrumusețare, iar lista poate continua.

Pe scena Teatrului Regina Maria, aseară, s-a jucat spectacolul La „Iunion”, birjar!, în regia artistică a lui Daniel Vulcu, reprezentație la care a fost prezent și prietenul nostru, Ionuț Geangoș.

Nu mică ne-a fost mirarea când, după eveniment, Ionuț ne-a trimis atât fotografii, cât și înregistrări video, spunându-ne cât s-a simțit bine și că i-a plăcut spectacolul.

Ce recomandare mai bună poți să faci cititorilor decât una primită de la un cititor. Așadar, prieteni dragi, vă invităm și pe voi să vedeți La „Iunion”, birjar!

Însă, până vă veți cumpăra biletele, admirați imaginile de mai jos. Intrați într-o atmosferă veselă, plină de muzică și culoare, perfectă pentru zilele mohorâte de noiembrie.

 

Ioana Mădălina Ștefănică