fbpx

Start depunere oferte pentru bazinele didactice de înot din Săcuieni și Nucet

sursa: inot-sport.ro

În curând, noi baze sportive pentru elevi!

 

09 Octombrie 2018

16:19

 

Documentația pentru proiectele de execuție a bazinelor didactice din orașele Nucet și Săcueni a fost încărcată pe platforma electronică de licitații SICAP. Firmele interesate pot depune oferte pentru proiectul din Nucet până pe 22 Octombrie, iar pentru Săcueni până pe 26 Octombrie 2018.

Investițiile, în ambele localități, vor trebui finalizate în 12 luni de la data semnării contractului. În Nucet s-a optat pentru construirea unui singur bazin semi-olimpic cu toate facilitățile aferente, iar în Săcueni a  fost aleasă varianta ce include, pe lângă bazinul didactic standard și un al doilea, pentru copii. În Nucet, 320 de copii ar urma să beneficieze de piscina didactică, iar în Săcueni 2300 de elevi.

În ce privește celelalte bazine preconizate a fi construite în județ, până pe 7 Noiembrie, câștigătorul licitației (Proexco SRL din județul Bihor) are termen de finalizare a proiectelor tehnice pentru bazinele didactice din Marghita, Ștei și Valea lui Mihai. Licitația pentru realizarea proiectelor tehnice pentru bazinele de înot din Salonta și Beiuș este în faza de evaluare.

Adrian Pop