fbpx

Ștefan Lazăr la o nouă lansare de carte

O antologie de gânduri.

 

13 Aprilie 2019

11:00

Miercuri, 10 aprilie a.c., a avut loc la Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural, lansarea cărții lui Ștefan Lazăr, „Antologie: Partitura, Ghiveciul și Laurii”, fiind cea de-a cincea carte a autorului.

Lansarea cărții a debutat cu un moment muzical, susținut de Lucian Malița – vioară și Alexandru Thurzo – violă. La eveniment au fost invitați să spună câteva gânduri publicista Alina Gâdoiu și directorul Editurii „Arca”, Mircea Bradu, cu ajutorul căruia s-a putut realiza și publicarea celui de-al cincelea volum al autorului. A fost scoasă în evidență prefața cărții, care ,,este cea mai frumoasă prefață din câte am citit în ultimul timp”, a afirmat Alina Popa. De asemenea, au fost lecturate câteva dintre cugetările din carte: ,,Când munca ta e inutilă, cineva a încercat să te strivească”, ,,Femeia naște îngeri și crește drăcușori”, ,,Strânge-ți lemne pentru pădurea ta”.

Omul de cultură Mircea Bradu a parcurs toată strădania autorului de a scrie aceste volume, declarând că este mândru de progresul acestuia. Autorul a mulțumit tuturor oamenilor prezenți, dar și tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea sa, atât ca om, cât și ca scriitor. ,,Le mulțumesc părinților mei pentru că mi-au dat un exemplu viu de ceea ce înseamnă a citi în continuu”, a spus Ștefan Lazăr.

Diana-Maria Borodan, Jurnalism, Anul I