fbpx

Sueta cu Mihaela Tatu in Cafe Art „Anastasia”. FOTO

DSC_0359O seară „între fete” care a legat prietenii și a bucurat inimi. 

 

09 Noiembrie 2014

13:30

Cafe Art „Anastasia”, Vasile Alecsandri – 4, a avut bucuria de a găzdui un eveniment dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor. Moderatoarea discuțiilor a fost îndrăgita „orădeancă” Mihaela Tatu, iar subiectul numaidecât „Despre femei, pentru femei”.

De la orele 17:00, în seara zilei Sfinților Mihail și Gavriil, cu o oarecare timiditate și curiozitate, invitatele au sosit. Un cerc restrâns s-a format, perfect pentru a depăna amintiri, a da povețe și a cere sfaturi. Fiecare avea o întrebare, un gând de împărtășit și plăcerea de a sta alături de alte femei.

Astfel de întruniri oferă sexului frumos oportunitatea de a se detașa de cotidian, de probleme și de a trăi. Femeia zilelor noastre este mereu ocupată, mereu în alertă, rămânându-i prea puțin timp pentru ea. Și nu o dată se întâmplă ca femeia să uite să își aloce timp pentru a fi, pentru a se îngriji și răsfăța, a citi o carte, a savura o cafea și de a socializa într-o zi ploioasă de noiembrie.

Despre ce au vorbit, nu vă putem scrie întru totul, doamnele au cerut discreție. Totuși, vă putem oferi câteva fotografii, care redau fidel starea de bine pe care cele prezente au trăit-o și de care s-au bucurat până la final.

 

Ioana Mădălina Ștefănică