fbpx

Super concurs pentru oradeni „Oradea in my #SELFIE”

concurs oradea in my selfiePozează-te cu și în Oradea și câștigă premii!

 

16 Mai 2014

10:59

Tinerii care sunt parte a grupului de Jurnalism din cadrul Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” sprijiniți de Ordinul Arhitecţilor din România – Filiala Bihor, Fundaţia pentru Protecţia Patrimoniului şi Monumentelor Istorice Bihor, Familia Rodica Hîrcă, Asociaţia Prietenii Muzeului Ţării Crişurilor și Banca Transilvania – Filiala Bihor, au lansat concursul „Oradea in my selfie” menit să promoveze urbea dar și să ofere premii consistente.

Pentru a te înscrie în competiție trebuie să îți faci o poză (singur/ă sau alături de prieteni) iar în spate să se vadă o clădire din frumoasa Oradea, accesezi pagina de Facebook Oradea în my selfie, dai un LIKE și îți postezi fotografia pe wall (perete)! Chiar atât de simplu! Mai aveți și opțiunea de a trimite imaginile prin e-mail: logopaper@gmail.com

1.000 de lei sunt puși la bătaie pentru cele mai tari poze #selfie. 500 de lei sunt acordați de familia Rodicăi Hîrcă, în memoria celei care a fost muzeograf – conservator principal, un om care a iubit Oradea cu fiecare suflare (mai multe despre Rodica Hîrcă aici).

Vor fi acordate premii atât din partea juriului cât și din partea publicului (în funcție de numărul de like-uri primit de fiecare fotografie). Jurizarea are loc săptămâna viitoare, pe 21 Mai 2014, iar pe 22 Mai, la Galeria de Arte Vizuale de pe strada Republicii, vor fi vernisate cele mai bune imagini înscrise în concurs!

 

Ioana Mădălina Ștefănică