fbpx

Super tabara de jurnalism pentru tineri la Raul Alb

raul alb reporter xxiDirecția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș – Severin așteaptă tinerii din toată țara să se înscrie în Tabăra Națională – Atelier 13.

 

12 Iunie 2013

15:40

Anul acesta între 08 – 14 August la Centrul de Agrement de la Râul Alb, în apropiere de Reșița, va avea loc o nouă ediție a Taberei Naționale – Atelier 13 dedicată formării și dezvoltării tinerilor cu vârste cuprinse între 14 – 35 ani. Participarea este gratuită, singurele cheltuieli care trebuie suportate de participanți fiind cele de transport. Numărul locurilor disponibile: 90.

În cadrul taberei vor fi organizate:

  • ateliere de jurnalism
  • ateliere de teatru de improvizație
  • ateliere de teatru de scurt metraj
  • petreceri
  • drumeții
  • concursuri

Cei interesați trebuie să își anunțe canditatura prin completarea Formularului Candidatură Atelier 13 și trimiterea lui până pe 15 Iulie 2013 către adresa de e-mail: scoalaatelier13@gmail.com prin fax la numărul 0255. 212. 856  sau prin poștă la adresa: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, Str. Sarmisegetuza, nr. 6B, cod 320071, Reşiţa. Click pentru a descărca Prezentare Scoala de vara Atelier13 și Formular_candidatura_Atelier_13. Activitatea extra-școlară se desfășoară sub egida Direcției Județeane pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Banat Media și Studioul Regional Radio Romania Resița.

 

Ioana Mădălina Ștefănică