fbpx

Tabără de pictură pe Valea Brătcuței

Afis portret 3Bani de la minister pentru tinerii orădeni. 

 

17 Iulie 2015

09:49

Tineri cu vârste între 14 – 35 de ani sunt invitați să se înscrie în concursul ce are ca și premiu participarea în tabăra de pictură ce se va desfășura pe Valea Brătcuței.

Disponibile sunt 20 de locuri, care pot fi ocupate trimițând una dintre lucrările (picturile) reprezentative ale fiecărui artist interesat pe adresa de email namisz.varad@gmail.com și febhb@yahoo.ro sau predată personal la sediul fundației cu sediul în Piața Unirii nr. 2 – 4, etaj 3, apartament 5, Pasajul Vulturul Negru. Perioada de înscriere este 20 Iulie – 03 August 2015.

Lucrarea va fi evaluată de către un juriu format din membrii echipei de implementare a proiectului și doi lectori de specialitate.

Concursul este parte a proiectului „Sprijinirea și dezvoltarea spiritului artistic la tineri” inițiat de Asociația Tinerilor Maghiari din Oradea în parteneriat cu Fundația „Euroregiunea Bihor – Hajdú-Bihar” – Oradea, derulat în perioada 14 Iulie – 04 Septembrie 2015, finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret Bihor, în sumă totală de 10.283 de lei.

Ciprian Costa