fbpx

Tag-urile date de prieteni, pe Facebook, sunt deranjante? Exista o solutie!

like pe feisbucUnii adoră să primească „tag-uri”, iar alții le urăsc!

 

12 Iulie 2014

14:59

Nu știm din care tabără faceți parte, însă dacă nu vă place să fiți tag-uiți, sau etichetați, pe Facebook, mai jos vă oferim o soluție extrem de rapidă și ușoară.

De multă vreme aveți opțiunea de a elimina tag-ul, însă recent a fost introdusă și posibilitatea de a opri notificările. Acest lucru înseamnă că, oricâți prieteni v-ar eticheta, în oricâte imagini sau clipuri, nu veți mai primi notificări și nici nu veți mai auzi acel (pentru unii) deranjant semnal sonor.

Cum rezolvăm această problemă? Foarte simplu, cu ajutorul unui click. În primul rând accesați fotografia în care ați primit tag, iar apoi apăsați butonul „Stop Notifications”. Îl găsiți după „Like”, respectiv „Comment” (vezi imaginea de mai jos).

Facebook notificari oprite

În cazul în care doriți să primiți din nou notificările de la fotografia în care ați fost etichetați, dați un simplu click pe butonul „Get Notifications” (vezi mai jos).

oprire notificari FacebookAceasta este o metodă eficientă de a vă putea bucura de fiecare gând bun al prietenilor voștri, fără să fiți atenționați de fiecare dată când cineva apreciază sau lasă un comentariu. Like?!

 

Ioana Mădălina Ștefănică