fbpx

Târg caritabil pentru cățeii fără stăpân – Decembrie 2017

caine fara stapan

sursa: Epoch Times Romania

Deoarece câinii sunt cei mai fideli prieteni ai omului

 

07 Decembrie 2017

08:15

Nu, nu numai câinii de rasă merită atenție, iubire și un adăpost sigur! Credeți că maidanezii nu și-ar dori un stăpân iubitor? Ba da, numai că unii fie au fost părăsiți, fie s-au născut pe străzi din mame părăsite de bipezi indiferenți și cu suflete goale… Și chiar dacă locuiesc pe străzi, au și ei nevoie de îngrijiri medicale și, de ce nu, de un adăpost!

Dacă iubești câinii, cei mai fideli prieteni ai animalelor, dar știi că nu ai condițiile necesare pentru a lua unul acasă, poți ajuta asociațiile care adăpostesc animalele fără stăpân.

Vino Sâmbătă, 09 Decembrie 2017, de la ora 13:00, în LOKAL, pe strada Aurel Lazăr, la numărul 01, intrarea în curtea interioară la aproximativ 50 de metri de statuia lui Aurel Lazăr de pe Corso, pe dreapta, unde se va desfășura un târg caritabil de unde poți cumpăra bijuterii, lucrușoare handmade, haine, încălțăminte etc. Banii obținuți din vânzări vor ajunge la asociațiile care oferă îngrijiri câinilor vagabonzi.

Dacă nu vrei să cumperi nimic, poți aduce propria pungă de donații de acasă. Este nevoie de hrană uscată, umedă/conserve, pâine și orez pentru cei mai bătrâni dintre câini, hăinuțe, jucării, paturi, prosoape și chiar fân pentru culcușul acestora din adăposturi. O alternativă de a o feri sprijin patrupedelor, este să donezi în contul vreunei asociații care îngrijește câinii fără stăpân. 

Mai multe detalii despre târgul caritabil, găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului, AICI.

 

Diana Maria Danciu