fbpx

Târg de știință – STEM Adventure în Biblioteca Județeană

Invitație la cunoaștere.

 

03 Decembrie 2019

10:00

Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” organizează o nouă ediție a Târgului de Știință. Târgul STEM este o activitate din proiectul „STEM Education for Responsible Citizenship in EU”, organizat de Asociația Learning Communities, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin Programul Erasmus+, în care Biblioteca este instituție parteneră.

Manifestarea va avea loc Vineri, 06 Decembrie, între orele 11:00 – 16:00, și Sâmbătă, 07 Decembrie, între orele 10:00 – 14:00, în galeria expozițională de la parter.

La târg sunt aşteptaţi să participe și copiii şi bibliotecarii din întregul județ, activi în proiectul „CODE Kids – copiii fac coding în bibliotecile publice”, proiect implementat de Fundația Progress în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor și alte două biblioteci publice din județul Bihor (Biblioteca publică Aștileu și Biblioteca publică Sânmartin) și finanțat de Romanian-American Foundation.

STEM este un târg ce promovează Știința, Tehnologia, Ingineria și Matematica prin jocuri demonstrative și activități dinamice. Acest eveniment este unul în care organizații și cluburi de profil STEM din Oradea și Județul Bihor își promovează activitățile și încurajează copiii, tinerii și familiile interesate de subiect fiind încurajați să îl viziteze.

Intrarea va fi liberă.