fbpx

Te pregătești de nuntă? Mojo Wedding Expo se ține în weekend la ERA Park Oradea!

Ești în căutare de idei? Hai la Mojo!

 

16 Ianuarie 2020

13:00

 

Mai sunt doar câteva zile până la Mojo Wedding Expo, târgul de nunți de la ERA Park Oradea, menit să le facă viitorilor miri alegeri mai ușoare.

Evenimentul se va desfășura de Vineri până Duminică, 17 – 19 Ianuarie, atât sub cupolă, cât și în zona de galerii a complexului comercial, iar cei care se pregătesc de căsătorie își vor putea găsi aici toate cele necesare.

Zeci de expozanți din toate domeniile vor pune la dispoziție o paletă largă de produse, de la rochii de mireasă ori costume, până la oferte de verighete, prăjituri, candy bar, înghețată, animații pentru copii, cocktail bar, decorațiuni și aranjamente florale, decoruri, dar și oferte pentru hostess sau cabine foto.

Tot în cadrul târgului, viitoarele mirese vor avea oportunitatea de a participa la demonstrații de machiaj special pentru ziua cea mare. Make-up artistele Diana Superar, Roxana Buzle și Denisa Catai, de la Centrul de înfrumusețare Royal School, vor veni Duminică, începând cu ora 15:00, să dezvăluie cele mai noi tendințe în materie de machiaj pentru mirese, dar și pentru a oferi recomandări.

Nu în ultimul rând, cei care vor trece pe la ERA Park vor avea posibilitatea să participe la o tombolă cu premii în urma căreia vor avea șansa să câștige mobilier de la magazinul Lem’s, respectiv un fotoliu înflorat (premiul 3), un balansoar (premiul 2) sau o masă de living cu 6 scaune (premiul 1).

De asemenea, Vineri, începând cu ora 18:00, vor avea loc și reprezentații live ale unor artiști precum trupa Mustang sau cvartetul Espressione. Vineri târgul va fi deschis între orele 14:00 – 21:00, Sâmbătă, între 11:00 – 20:00, iar Duminică, între 11:00 – 19:00.

Partenerul evenimentului este magazinul Lem’s. Intrarea va fi liberă pentru toată lumea!

Haideți, așadar, să facem împreună pasul spre casa de piatră mult visată!