fbpx

Teatrul Arcadia îi invită pe copii să-și prezinte talentele

sursa: arenasports.ro

Talentele voastre ajung online.

 

19 Martie 2020

16:00

 

Teatrul Arcadia lansează o invitație inedită tututor copiilor talentați din județul Bihor!

Începând de Vineri, 20 Martie, aceștia sunt provocați să-și descopere și să-și dezvolte talentele și să le împărtășească cu publicul. Cei mici sunt așteptați să se înscrie cu videoclipuri în care cântă, dansează, recită, sau interpretează un mic rol. Sunt bineveniți și copii care știu să facă trucuri de magie, clovnerii, sau au orice alt talent artistic care ar putea fi aplaudat pe o scenă.

Programul nu are o limită minimă de vârstă, iar la înscrieri sunt așteptați toți cei care au vârsta mai mică de 13 ani. De asemenea, copiii au libertatea de a-și crea orice moment artistic, indiferent dacă vor cânta, vor dansa, vor recita, vor interpreta roluri, fabule, vor face acrobații, jonglerii, trucuri de magie, iar acolo unde există doi frați talentați, îi invităm să creeze un moment artistic împreună.

Videoclipurile cu copiii nu trebuie să depășească 13 minute. Înscrierile se fac adresa pe email a Teatrului Arcadia, teatrularcadia@gmail.com

Filmulețele vor fi publicate în fiecare zi de Joi, începând cu data de 26 Martie, de la ora 11:00, în ordinea în care le-am primit, pe pagina de facebook a Teatrului Arcadia. Copiii ale căror videoclipuri vor primi cele mai multe aprecieri din partea publicului, vor fi răsplătiți cu premii. Astfel, premiul I constă în invitații pentru două persoane (copil și părinte, respectiv trei persoane dacă sunt frați între câștigători) la oricare 5 spectacole ale trupei Arcadia, le alegere. Locul al doilea va fi răsplătit cu invitații la trei spectacole, iar locul al treilea cu invitații la două spectacole.