fbpx

Temperaturi sub 0 grade în acest weekend. METEO

vremeaVremea se răcește începând de azi. 

 

21 Noiembrie 2014

11:10

În sfârșit a ieșit soarele la Oradea. La orele 11:10 AM avem 4 grade și un cer strălucitor, luminos după ce în cursul dimineții a fost mai mult bacovian. Indicele de Răcire este de 2, Vântul suflă cu 10 kilometri dinspre Nord, Presiunea Atmosferică este în creștere, de la 756 mmHG, iar Umezala în procent de 82%.

Astăzi, 21 Noiembrie 2014, vremea se va menține în general închisă, cerul va fi variabil cu soare. Din câte se pare, vom avea mai multe grade decât pragul maxim anunțat și deja atins, de 4.

Mâine, 22 Noiembrie 2014, vor fi -4 grade noaptea și +3 în cursul zilei. Atmosfera se anunță a fi mohorâtă, cu o boltă noroasă. Duminică, 23 Noiembrie 2014, aceleași temperaturi minime și maxime, în schimb vom avea parte de un soare cu cer variabil.

Săptămâna viitoare, în cursul nopții și al dimineții gradele vor oscila între – 1 și 0, în timp pe la amiază ne vom putea bucura chiar și de 10. De notat că cel mai rece va fi până pe miercuri/joi, de vinerea viitoare vremea anunțându-se a fi mai caldă și mai plăcută.

Indiferent de starea vremii, Evenimente Oradea vă dorește să aveți parte de un weekend extraordinar de bun!

 

Ioana Mădălina Ștefănică