fbpx

Tendintele sezonului Toamna – Iarna pentru barbati

tendinte fashion sursa foto blogspotStimaţi domni, nu vă simţiţi neglijaţi! După ce am făcut o trecere în revistă a tendinţelor în modă pentru femei, acum este rândul vostru să ţineţi pasul cu tendinţele podiumurilor mondiale pentru a fi eleganţi şi stilaţi.

 

12 Octombrie 2014

10:20

Acestea sunt trendurile pe care trebuie să le urmăriţi în acest sezon:

1. Jacheta matlasată

Jacheta matlasată se regăseşte în colecţii de top ale unor designeri cum ar fi: Alexander Wang, Balenciaga, Calvin Klein. Încercaţi să alegeţi un stil care să vi se potrivească şi asociaţi-o cu blugi şi sneakerşi. Deoarece are un look mai sport, evitaţi să purtaţi acest tip de jachetă la costum.

foto 1 sursa pinterest.com

2. Jacheta aviator

O altă tendinţă pentru acest sezon este jacheta aviator (arată ca o jachetă pe care o purtau piloţii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial). Designerii care au prezentat acest model pe catwalk sunt Belstaff şi Martin Cooper.

Are un aspect robust şi bărbătesc şi este  potrivită pentru o ieşire relaxantă de weekend.

foto 2 sursa businessinsider.com

foto 2b sursa pinterest.com

3. Geanta mare

Genţile nu sunt doar pentru doamne. Fie că mergeţi la sala de sport sau într-o călătorie de afaceri, o geantă încăpătoare este un accesoriu inteligent şi versatil. Alegeţi una care să nu fie nici prea mică, nici prea mare , din piele în loc pânză, deoarece aceasta va rezista mai mult.

foto 3 b sursa mh-NY-runway-bastain-2

foto 3 sursa businessinsider.com

4. Tricoturi cu modele şi printuri

În mod evident tricotajele revin în această toamnă, iar cele prezentate în show-urile de modă vin într-o varietate de modele şi printuri. Puteţi asocia un blazer din tricot cu o cămaşa pe dedesubt pentru un look stratificat.

foto 4 sursa businessinside.com

 

foto 4b sursa pinterest

5. Helăncile

Helanca este un articol retro-clasic care a câştigat teren de câţiva ani în cercurile de modă pentru bărbaţi, nefăcând excepţie nici în acest an datorită unor branduri precum AMI, Ralph Lauren sau DKNY.

Deşi cei mai mulţi bărbaţi sunt speriaţi că o helancă arată prea feminin, totul constă doar de felul în care e purtată. O puteţi asocia cu o pereche de pantaloni şi cu un sacou (pentru un look smart casual) sau cu o jachetă bomber (pentru un look tineresc, nonconformist), în funcţie de stilul vostru personal.

foto 5 sursa businessinside.com

foto 5b sursa pinterest.com

6. Pantalonii sport (sweatpants)

Dacă doriţi să încercaţi această tendinţă, trebuie să păstraţi look-ul sportiv, dar „lustruit” cu sneakerşi sau cizme, un tricou şi să completaţi ţinuta cu un blazer casual sau cu o jachetă.

foto 6 sursa businessinsider.com

7. Carourile

Carourile vor fi întotdeauna la modă. Acest imprimeu poate fi regăsit pe cămăşi, tricoturi sau chiar pe geci sau sacouri.

foto 7 sursa pinterest.com

foto 8 sursa pinterest.com

 

Culorile sezonului sunt culorile toamnei – camel, cărămiziu, verde şi monocromurile alb,negru.

Pentru bărbaţii care vor să iasă în evidenţă, pălăria fedora este accesoriul vedetă al acestui anotimp. Este simbolul unui domn bine îmbrăcat. Se poate purta atât la costum, cât şi la o pereche de blugi şi un palton sau geacă.

foto 9 sursa pinterest.com

 

foto 10 sursa pinterest.com

Acestea sunt cele mai importante trenduri ale sezonului toamnă-iarnă 2014-2015. Alegeţi întotdeauna ceea ce vă place, vi se potriveşte şi vă avantajează!

 

Denisa Deac

Consilier vestimentar