fbpx

The Visionaries Part 2: Retrospectiva SUPER – Oradea 2019

moszkvaFestivalul pentru adolescen╚Ťi SUPER ajunge in Oradea!

 

21 Februarie 2019

09:43

E╚Öti interesat de film? Ai visat vreodat─â la o cariera de regizor? SUPER e Festivalul de filme f─âcute de adolescen╚Ťi aflat acum la edi╚Ťia a VII-a ap─ârut datorit─â dorin╚Ťei unor adolescen╚Ťi de a avea un spa╚Ťiu numai al lor, ├«n care ├«╚Öi pot proiecta filmele ╚Öi pot cunoa╚Öte oameni cu aceea╚Öi pasiune pentru cinematografie.

SUPER se diferen╚Ťiaz─â de restul festivalurilor de film prin faptul c─â este organizat doar de adolescen╚Ťi┬á╚Öi, totodat─â, festivalul le ofer─â adolescen╚Ťilor participan╚Ťi impulsul de care au nevoie pentru a-╚Öi da drum liber creativit─â╚Ťii.

Daca ai ├«ntre 14 ╚Öi 19 ani ╚Öi e╚Öti ├«n liceu, ai ╚Öansa s─â-╚Ťi creezi propriul scurt-metraj ╚Öi s─â te ├«nscrii cu el ├«n festival p├ón─â ├«n data de 01 Martie 2019. Singurele condi╚Ťii pe care trebuie sa le ├«ndeplineasc─â filmul t─âu sunt: s─â nu fie mai lung de 40 de minute ╚Öi s─â nu instige la ur─â. Orice gen de film se accept─â!

P├ón─â atunci ├«ns─â e╚Öti a╚Öteptat┬áJoi, 21 Februarie 2019, de la ora 17:00, ├«n Moszkva Kavezo, la o retrospectiv─â marca SUPER a scurt-metrajelor c├ó╚Ötig─âtoare de la precedentele edi╚Ťii ale festivalului. Pentru o atmosfer─â cat mai pl─âcut─â, un Coffee Break┬áde socializare este anun╚Ťat dup─â prima parte a proiec╚Ťiilor. Intrarea este liber─â!

 

Cătălina Oșvat