fbpx

Titlu de Doctor Honorius Causa pentru universitarul Ioan Roxin

ioan roxin universitatea oradea doctor honoris causaUniversitatea din Oradea decerneaz─â unui alt profesor titlul de ÔÇ×Doctor Honorius CausaÔÇŁ.

 

24 Mai 2013

11:25

Luni, 27 Mai 2013, ├«n Aula Magna profesorul universitar doctor Ioan Roxin va primi din partea Universit─â╚Ťii din Oradea titulatura de Doctor Honorius Causa. Atribuirea acestui grad a fost aprobat─â de Senatul Universit─â╚Ťii ├«nc─â din luna Februarie a acestui an, urm├ónd ca ├«n prima zi a s─âpt─âm├ónii urm─âtoare, de la ora 13:00, s─â aib─â loc ╚Öi ceremonia. Acordarea titlului onorific survine la propunerea Facult─â╚Ťii de Inginerie Electric─â ╚Öi Tehnologia Informa╚Ťiei.

Profesorul Ioan Roxin este profesor titular la Universitatea FrancheÔÇôComt├ę din Montbeliard, Franta, ╚Öi profesor asociat la Universitatea din Oradea. A sus╚Ťinut la Facultatea de Inginerie Electrica ╚Öi Tehnologia Informatiei, dar ╚Öi la alte facult─â╚Ťi, cursuri de multimedia ╚Öi tehnologia informa╚Ťiei. Domnia sa a avut un aport important ├«n realizarea mobilit─â╚Ťii studen╚Ťilor ╚Öi doctoranzilor or─âdeni ├«n Fran╚Ťa. Participarea la eveniment este liber─â ╚Öi deschis─â tuturor celor interesa╚Ťi.

 

Ioana M─âd─âlina ╚śtef─ânic─â