fbpx

Toamna 2017, un răsfăț în culori calde

sursa: theblondesalad.com

Ultimul sezon al anului 2017 ne aduce posibilitatea de a folosi culori care să ne îndulcească zilele

 

10 Septembrie 2017

10:33

Institutul Pantone ne propune pentru următoarele șase luni culori superbe şi versatile, care ne vor binedispune. De aceea, ar fi cazul să facem loc în garderoba noastră unor culori pline de viață, care să contrasteze şi să ne îmbogăţească perioada viitoare.

Putem să privim toamna aceasta ca terenul de joacă al unui copil, care ne dă posibilitatea să ne exersăm imaginaţia după bunul nostru plac.

pinterest.com

 

Grenadine este o culoare delicioasă şi plină de vitalitate, care aminteşte de zile mai senine. Un palton sau un sacou supradimensionat în această culoare va conferi ținutei un plus de feminitate.

pinterest.com

pinterest.com

Tawny Port promite sobrietate sau eleganţă. Această culoare aminteşte de sclipirile prețioase ale vinului. Indiferent dacă optăm pentru accesorii în această culoare sau pentru un sacou pentru zilele de lucru sau o rochie maxi, culoarea va atrage toate privirile.

pinterest.com

 

Ballet Slipper aduce cu rozul specific balerinelor. Purtat de orice femeie, emană feminitate şi gingăşie. Un palton în această culoare îndulceşte orice ţinută sobră.

pinterest.com

pinterest.com

 

Cu Shaded Spruce transmitem chef de viaţă celor din jur. Chiar dacă natura pierde nuanţele de verde, noi ni-l păstrăm prin ținutele pastelate.

pinterest.com

 

Pentru cei care vor să păstreze marea vie nu numai în sufletul lor, Marina este culoarea cea mai potrivită. O rochie în această culoare va oferi senzaţia că valurile luminate de mare şi-au găsit adăpostul în garderoba noastră. Pentru zilele obișnuite de lucru, putem opta pentru o fusta sau un sacou călduros.

pinterest.com

 

Există şi alte culori care vă pot inspira în această toamnă. Nu ezitaţi să îndrăzniţi să vă jucați cu ele, deoarece lumea e mai frumoasă atunci când e colorată.

 

Agneta Jakab