fbpx

Tractor de ultimă generație, NOU, pentru elevii Liceului Tehnologic Nr. 1 Salonta

foto: Adrian Szatmari

O, ce veste minunată nouă din Salonta ni se arată! O reușită importantă pentru elevi.

 

24 Decembrie 2020

09:59

Un eveniment important în Salonta. E mai atipic, nu e vorba de bunți – bunți, defilări ori manifestări culturale. E despre faptul că Liceul Tehnologic Nr. 1 Salonta e mai bogat cu un tractor.

Autovehiculul agricol a fost achiziționat nou – nouț cu scopul de a fi folosit pentru Școala de Șoferi a instituției. Da, tinerii care învață în acest liceu au oportunitatea de a-și lua persmisul, categoria F, odată cu finalizarea studiilor.

În școala noastră, elevii care urmează calificările agricole, pot obține permisul de conducere, Categoriile B și F.

informează profesorul Adrian Szatmari. Pentru obținerea carnetului de șofer, unitatea de învățământ are, pe lângă autovehiculele necesare, și un laborator de legislație rutieră, instructori auto calificați, inclusiv profesori de legislație. Profilele care oferă oportunitatea obținerii permisului de conducere, categoriile B și F, în cadrul Liceului Tehnologic Nr. 1 Salonta sunt:

  • Tehnician veterinar
  • Tehnician în agricultură
  • Mecanic agricol
  • Mecanic auto
  • Horticultor
  • Lucrător în agroturism

Pentru noi, realizarea lor, este o veste bună. Una care va fi de folos tinerilor, le oferă un plus pentru viitor. Viața e formată și din astfel de realizări! Ne-am bucurat tare mult să vedem că Moș Crăciun e alături de școlile românești care formează profesioniști în variatele domenii, sperăm că informația să vă aducă și vouă un zâmbet.

Dacă puteți, distribuiți informația mai departe. În primul rând ca tot mai mulți să se bucure de veste, iar în al doilea rând ca și alți tineri să fie informați, să știe de oferta educațională a liceului.

Crăciun armonios vă dorim!

foto: Adrian Szatmari

foto: Adrian Szatmari

foto: Adrian Szatmari