fbpx

Trăiește viața, socializează, vino la întâlnirile „Speed Dating” Oradea

femeie barbat intalnire sursa foto speedd8.seIndiferent de vârstă, statut social sau funcție, fiecare simțim și avem nevoie de a fi cu ceilalți.

 

22 Noiembrie 2014

10:02

Programul încărcat, greutățile cotidiene, stresul și oboseala ne aduc, nu o dată, în punctul în care evităm să mai petrecem, să ne bucurăm de timpul liber.

Și așa se adună zilele. Zile în care nu ieșim, nu interacționăm și ne trezim că nu avem o pereche, o jumătate cu care să putem lua micul dejun, să trăim clipe de fericire, relaxare sau care să ne îmbrățișeze înainte de a pleca la muncă.

La toate acestea se adaugă constrângerile sociale dar și lipsa de încredere. Nu toți bărbații și femeile sunt încrezători că, dacă vor ieși într-un local, vor și găsi persoana potrivită. Mai mult, știm că nu ne place să primim recomandări de la mătuși, bunici sau vecine de bloc.

Tocmai pentru că ne dorim o viață discretă, șansa de a ne alege partenerul potrivit, orădenilor care doresc să cunoască oameni, să împărtășească clipe din viață și, de ce nu, să își găsească o jumătate li se oferă posibilitatea de a participa la întâlnirile de tip „Speed Dating”.

Într-un cadru organizat, relaxat și într-un timp scurt, cunoaștem persoane noi, de o vârstă apropiată, care își doresc o relație sau chiar doresc să-și întemeieze familii. Fiecare participant are opțiunea de a alege pe cine dorește să revadă, iar în unele cazuri s-au închegat relații și căsătorii puternice.

Speed Dating este la îndemâna oricui vrea să participe. Primul eveniment de acest gen, în Oradea, are loc pe 07 Decembrie 2014, de la orele 17:00, și este organizat de Agenția SingleBell, o comunitate de dedicată socializării și nicidecum una matrimonială. Înscrierile se fac AICI sau la numărul de telefon 0744. 551. 797.

 

Ioana Mădălina Ștefănică