fbpx

Transferul momentului. Donatas Tarolis este noul component al echipei CSM CSU Oradea!

Sursa Foto: interperformances.com

Donatas Tarolis, fostul jucător al lui U-BT Cluj-Napoca se întoarce în Liga Naţională de Baschet Masculin. De această dată, Donatas a semnat cu CSM CSU Oradea.

30 Iulie 2022

15:00

 

 

├Än sezonul precedent, Donatas a ├«nregistrat medii generale de 10.4 puncte, 5.0 recuper─âri ┼či 1.5 pase decisive pentru Afyon Beledyie din Turcia. Acesta a evoluat ulterior ├«n a doua jum─âtate a sezonului pentru Buducnost Voli din Muntenegru, unde a ├«nregistrat medii de 6.2 puncte, 2.6 recuper─âri ┼či 0.6 pase decisive.

Tarolis a fost un juc─âtor de baz─â pentru U-BT Cluj-Napoca ├«n stagiunea 2020/2021,┬á atunci c├ónd a cucerit titlul de campioan─â chiar ├«n fa┼úa celor de la CSM CSU Oradea. P├ón─â acum, printre nout─â┼úile or─âdenilor se mai num─âr─â Tudor Gheorghe de la CSU Sibiu ┼či Patrick Neal de la SC Derby Podgorica.

Ceilal┼úi juc─âtori deja sub contract cu forma┼úia bihorean─â sunt: Kris Richard, Stephen Holt, Bobe Nicolescu, C─ât─âlin Baciu, Nikola Markovic ┼či Enzo Vescan. Antrenor a r─âmas ┼či pentru acest sezon Cristian Achim.

Sergiu Vica┼č

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *