fbpx

Trei mașini abandonate vor intra în proprietatea orașului Oradea

Aveți grijă unde vă lăsați mașina. S-ar putea să rămâneți fără ea.

 

23 Iunie 2017

18:59

Serviciul Parcări din cadrul Administraţiei Imobiliare Oradea (AIO) ne informează că trei automobile, care au fost parcate și abandonate pe domeniul public al municipiului, vor fi transportate în spațiul special destinat depozitării vehiculelor abandonate sau fără stăpân. Un autovehicul, Dacia Logan, se află pe strada Sovata – 58, iar un Oltcit și Volkswagen pe Aleea Tușnadului – 08.

Pentru identificarea proprietarilor sau deținătorilor legali ai vehiculelor fără stăpân (fără număr de înmatriculare) sau abandonate pe domeniul public al municipului Oradea s-au întocmit procese verbale de constatare și somații.

Proprietarii sau deținătorii legali ai acestor mașini sunt rugați să contacteze AIO la numărul de telefon 0259. 449. 331. sau să meargă la sediul din Piața Unirii – 01, pentru revendicarea autoturismelor.

În situaţia în care vehiculele nu vor fi revendicate de proprietarii sau de deţinătorii legali, după expirarea unui termen de 5 zile de la data anunţului, acestea vor trece în proprietatea Municipiului Oradea şi vor fi valorificate în condiţiile legii.

se menționează în notificarea trimisă de Biroul de Presă din Primăria Oradea.

Ciprian Costa