fbpx

Trei masini avariate dintr-o lovitura! De un tanar neatent

Neatenția la volan costă. Trei mașini au fost lovite de un tânăr șofer din Oradea.

 

16 Mai 2013

12:27

Aseară, 15 Mai 2013, la ora 20:04 J.M.V. de 26 de ani conducea cu viteză în zona intersecţiei străzii Seleuşului cu strada Alexandru Andriţoiu din Municipiul Oradea, atât de iute încât într-o curbă a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul la volanul căruia se afla a acroşat alte trei mașini parcate pe partea dreaptă a carosabilului.

Din fericire el nu a suferit nicio leziune în schimb o tânără care-l însoțea, H.O.B. de 21 de ani, a prezentat leziuni ușoare. Cazul a fost înaintat spre cercetare.

În cursul zilei de ieri au mai fost înregistrate alte 2 accidente:

  • în jurul orei 10.35, pe D.N. 1, în afara localităţii bihorene Săcădat, T.I., de 39 de ani, din comuna Căianu, Judeţul Cluj, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă înmatriculate în acelaşi judeţ, pe fondul neatenţiei în conducere şi a nepăstrării distanţei corespunzătoare în timpul deplasării, a acroşat din spate un autoturism înmatriculat în Judeţul Bihor, condus de G.Ş., de 69 de ani, din Aleşd, care a redus viteza pentru a vira spre dreapta. În urma impactului autoturismul a fost proiectat în şanţul din partea dreapta a direcţiei sale de deplasare. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autoturismului şi a G.E., de 73 de ani, din Aleşd, pasageră în autoturism.
  • în jurul orei 13.40, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Valea lui Mihai, A.C.A., de 30 de ani, din Timişoara, Judeţul Timiş, conducea o autoutilitară înmatriculată în acelaşi judeţ, iar când a intenţionat să vireze spre stânga, pentru a evita acroşarea din spate a unui autobuz oprit, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Judeţul Satu Mare, condus regulamentar din sens opus de sătmăreanul M.A.L., de 34 de ani. În urma accidentului rutier, M.A.L., conducătorul autoturismului a suferit leziuni uşoare.

 

Ioana Mădălina Ștefănică