fbpx

Trenurile Soarelui aduc marea mai aproape şi în 2018

Marea – în contact cu întreaga Românie.

 

22 Iunie 2018

15:03

Pentru ca toate regiunile ţării să poată fi conectate cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate în această perioadă, CFR Călători a pregătit un program special al trenurilor.

Începând cu data de 29 Iunie 2018, intră în circulație Trenurile Soarelui, programul estival de transport al CFR Călători. Până în data de 09 Septembrie 2018, peste 40 de trenuri vor asigura legături din toată țara către Delta Dunării şi staţiunile de la Marea Neagră.

Trenurile vor fi introduse treptat în circulaţie, conform orarelor plecări/sosiri pe care le găsiţi AICI, biletele de tren fiind accesibile tuturor prin gama variată de reduceri disponibile.

Astfel, dacă se achiziționaţi un bilet dus – întors beneficiaţi de 10% reducere, iar dacă biletul este achiziționat online se mai adaugă o reducere de 5%.

De asemenea, pentru cumpărarea biletelor cu cel puțin 21 de zile în avans reducerea este de 25% din tariful de transport. Pe lângă asta, dacă vă hotărâţi să vă petreceţi vacanţa cu prietenii, oferta Minigrup 2 – 5 vă vine în ajutor cu reduceri de până la 30% dacă achiziționarea se face online. Concediu plăcut!

Paula Dreve