fbpx

Trenurile Zăpezii 2017 pornesc din gară cu reduceri generoase

foto: Alex Tudose

Vești de bun augur are 2017!

 

03 Ianuarie 2017

08:17

Veștile bune vin de la CFR Călători prin programul „Trenurile Zăpezii 2017”, care se va derula în perioada 01 Ianuarie – 28 Februarie 2017.

Campania susține turismul românesc și aduce reduceri tarifare atractive pentru trenurile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (pentru stațiunile Straja și Parâng) și Piatra Neamț.

Reducerile se acordă în felul următor:

  • 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia – Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț
  • 25% în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și în sărbători legale, pentru călătoriile pe rută directă, clasa a 2-a, cu punct de sosire/plecare în/din stația Petroșani cu trenurile IR 1728 și IR 1729 Caracal – Târgu Jiu – Petroșani și retur.
  • 31% – 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

Oferta este supusă unor termene şi condiţii, iar biletele la preţ redus se pot achiziționa:

Reducerile se aplică pentru tariful de adult şi copil şi nu se cumulează cu alte oferte, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea online şi de la automatele ZebraPay.  

Înainte de călătorie, CFR Călători recomandă pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii pot consulta pagina de internetcfrcălători.ro, să sune la telefon 021. 9521 sau să se adreseze personalului din stații.

 

Diana Maria Danciu