fbpx

Tribunalul Bihor explica in ce ape se scalda grefierele perchezitionate

confiscareTribunalul Bihor aduce lămuriri cu privire la perchezițiile efectuate în birourile grefierelor.

 

12 Aprilie 2013

13:42

Tribunalul Bihor prin Biroul de Informare și Relații Publice vine în fața opiniei publice cu o mențiune referitoare la informațiile apărute în presă, și care anunțau efectuarea unor percheziții în biroul unor grefiere ale Tribunalului cu scopul de a descoperi dacă anumite hotărâri judecătorești ce priveau restituirea sau scutirea de la plata taxei de poluare au fost falsificate de către cele două angajate ale instituției.

Concret:

În data de 11 Aprilie 2013 ofiţeri din cadrul D.G.A. în cadrul activităţilor specifice de urmărire penală au efectuat percheziţii în birourile a două grefiere din cadrul Secţiei a II-a civilă, contencios administrativ şi fiscal.

Cele două grefiere au fost repartizate la începutul acestuia an să-şi desfăşoare activitatea în cadrul completelor ce soluţionează în primă instanţă cauze de contencios administrativ.

În urma percheziţiilor au fost ridicate înscrisuri şi unităţi de calculator, urmând ca organul de urmărire penală să aprecieze concludenţa şi relevanţa materialului probator şi să ia măsurile legale ce se impun.

se menționează în comunicatul de presă trimis de purtătorul de cuvânt al Instituției, Cristian Monenci.