fbpx

Trubadurul, spectacol dedicat episcopului Virgil Bercea!

virgil bercea episcop greco catolicCei aproximativ 100 de artiști parte a spectacolului „Trubadurul” sunt alături de PS Virgil Bercea. 

 

05 Aprilie 2015

13:30

Spectacolul de operă „Trubadurul”, ce se pune în scenă în data de 28 Aprilie 2015, în gădzuirea Teatrului Regina Maria, va fi dedicat episcopului Greco Catolic Virgil Bercea.

Soliștii italieni și cei români parte a distribuției, alături de membri corului și orchestrei, au hotărât, în semn de recunoștință și apreciere, să-i dedice acest eveniment înaltului prelat.

Sunt, așadar, peste 100 de artiști implicați în realizarea acestui mare titlu de operă, care apreciază implicarea Prea Sfințitului Virgil în toate acțiunile cultural artistice, multe din ele fiind posibile grație sprijinului moral și material cu care vine în întâmpinarea lor.

Se vor alătura artiștilor, în acest demers, directorul muzical al Festivalului Stagione D’opera Italiana – Alfio Grasso, președintele Asociației „Opera Vox” – Ioan Vrășmaș, directori de organizații și instituții publice de cultură la nivel național, reprezentanți ai lumii academice clujene și orădene.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

Virgil Bercea