fbpx

Trupa Arcadia va bucura copiii din București și Timișoara cu „O mie şi una de frontiere”

O mie si una de frontiere-povestea-lui-aladin editBucurii pentru copii! 

 

05 Noiembrie 2015

14:59

Membrii Trupei Arcadia a Teatrului Regina Maria se pregătesc de drum. În perioada următoare ei vor pune în scenă uimitorul spectacol „O mie şi una de frontiere (Povestea lui Aladin)” în cadrul a două importante festivaluri pentru copii. 

Prima dată vor bucura inimile prichindeilor din București. În data de 08 Noiembrie 2015, de la ora 10:00 dar și 12:00, ca parte a Festivalului Internaţional al Teatrului Contemporan de Animaţie ImPuls, organizat de Teatrul Ţăndărică din Bucureşti. Manifestarea se află la ediția cu numărul XI și va oferi publicului tânăr peste 70 de evenimente.

Apoi, în ziua de 18 Noiembrie a.c., actorii noștri vor deschide prima ediție a festivalului de teatru pentru copii „Festivalul de o zi”, din Timișoara, organizat de Teatrul pentru copii şi tineret „Merlin”.

Cu siguranță Trupa Arcadia va fi primită nu doar cu multă nerăbdare, dar va fi răsplătită cu multe aplauze de cei care vor da curs invitației de a vedea „O mie şi una de frontiere (Povestea lui Aladin)”. Noi le dorim mult succes și îi așteptăm cu drag acasă!

 

Ioana Mădălina Ștefănică