fbpx

Trupa CORBU ajunge în Oradea, în cadrul Turneului Vracilor

Concertele bune continuă în Oradea!

 

24 Octombrie 2018

18:15

 

Tânăra trupă CORBU susține, în perioada 31 Octombrie – 04 Noiembrie Turneul Vracilor de Vin Nou. Concertele dedicate turneului se țin în mai multe orașe, precum București, Craiova, Codlea, iar acum vine rândul Oradiei!

Așadar, fanii și cei care vor să asculte un gen muzical inedit, sunt așteptați Duminică, 04 Noiembrie, ora 20:00, în Steam Bar, din Pasajul Vulturul Negru. Prețul unui bilet este de 25 de lei.

Povestea turneului a pornit de la binecunoscuta sărbătoare a Halloween-ului. Din dorința de a-i găsi un echivalent în cultura populară românească, Corbu aduce în fața publicului român sărbătoarea Cosmandinului. Cosmandinul este vraciul din luna promoroacei și a Vinului Nou. În credința populară Cosmandinul este încrucișarea numelor a doi sfinți: Cosma și Damian, numiți și doctori fără de arginți pentru că vindecau rănile trupești și sufletești fără să ceară nimic în schimb.

Proiectul Muzical Corbu este direcționat spre un public divers, stilul lor fiind definit ca disco easy hardcore folclorizat, prin împletirea unor stiluri muzicale diferite: compoziții din folclor cu nuanțe de rock, jazz și orchestrație în stil disco.

Adrian Pop