fbpx

Ultima fita in Oradea: cu masina prin parcuri!

masina parc oradeaO nouă modalitate de petrecere a timpului liber. 

07 Octombrie 2014

12:40

Carmen C., unul dintre prietenii și cititorii Evenimente Oradea, ne-a contactat și ne-a atras atenția asupra unui fapt ce a avut loc în cursul zilei de Duminică, 05 Octombrie 2014, în jurul orei 17:00, în Parcul 1 Decembrie.

Din cele transmise de tânăra mămică, un băiat, care se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen, alături de trei fete, a traversat agale cu mașina străduțele înguste ale spațiului verde destinate strict pietonilor.

În ciuda faptului că este important să ne relaxăm, trebuie să fim atenți de cum profităm de momentele de răgaz. Scopul acestui articol este conștientizare și atragere a atenției asupra pericolelor la care îi supunem pe ceilalți prin faptele noastre.

În cazul de față, în caz de neatenție, un copil cu multă energie și dornic să alerge ar fi putut ajunge, cu ușurință, a fi lovit de mașină. Este adevărat că și părinții, ori cei care îl însoțesc, trebuie să fie atenți, însă e important să înțelegem că democrația ne oferă dreptul de a face tot ce ne dorim, fără a-i supăra sau afecta în vreun fel pe ceilalți.

 

Ioana Mădălina Ștefănică

masina parc oradea