fbpx

Ultimele zile rămase pentru înscrierea în concursul „Iubesc Bihorul”

afis5 data nouaCampanie dedicată generației tinere. 

 

27 Mai 2015

11:10

Concursul „Iubesc Bihorul” se adresează copiilor cu vârsta între 10 și 13 ani, se desfășoară în perioada 04 – 31 Mai 2015, iar pentru a participa tinerii orădeni au de redactat o compunere de maximum 1000 de cuvinte, cu un titlu sugestiv, în care să descrie de ce iubesc ei județul nostru și de ce ar vrea să îl cunoască mai bine.

Compunerile se trimit prin e-mail, către adresa georgeta@love-bihor.ro alături de câteva informaţii personale (vârstă, adresă, adresă de email, hobby-uri).

În urma competiției, 20 de copii vor fi selectați să participe gratuit într-o tabără de cunoaștere a Bihorului.

Tabăra va avea loc în perioada 03 – 07 August 2015, în cătunul Runcuri, din comuna Roșia. Transportul, cazarea și masa, precum şi costul participării în activităţi sunt asigurate de fundația Love Bihor.

Pe durata taberei, programul va fi bine organizat, iar participanții vor fi însoțiți de 6 voluntari cu experiență, vor beneficia de 3 mese pe zi și gustări între mese.

De asemenea, câștigătorii vor vizita peștea Farcu, vor lua parte la ateliere susținute de meșteri populari, atelier de dans și muzică populară, vor fi organizate drumeții, dar și vizite făcute țăranilor autentici ai zonei.

Anunțarea câștigătorilor se va face în data de 01 Iunie 2015, prin e-mail. Pentru detalii suplimentare apelați 0757. 932. 187.

 

Georgeta Finna