fbpx

Umbrele cadou în cinstea aniversării a 26 de ani de Farmacia 3!

aniversare, campanieLa mulți ani, Farmacia 3! 

 

15 Octombrie 2017

10:00

A venit toamna, iar încet ne pregătim de zile mai puțin însorite și cu ploi. Iată că noul anotimp ne aduce și premii din partea Farmaciei 3, care împlinește 26 de ani de activitate (în actuala formă de organizare)!

O „vârstă” prea frumoasă ca să nu fie sărbătorită cum se cuvine! Așa se face că, toți posesorii de card de fidelitate Farmacia 3, pot intra în posesia uneia din cele 126 de umbrele aniversare!

Detalii despre condițiile campaniei puteți consulta online, pe farmacia3.ro, sau în orice unitate Farmacia 3.  

Acțiunea se desfășoară până la finalul lunii Octombrie 2017, în limita stocului disponibil de umbrele, și vine să celebreze cei peste 87 de ani de când Farmacia 3 există în Oradea.

Iată că avem în orașul nostru, acum în octombrie, încă un motiv pentru care să fim mândri, dar și recunoscători. Avem, la noi acasă, un lanț de farmacii care nu doar că ne sunt alături de când ne știm, dar și care ne susține cu sfaturi și recomandări pentru ca noi să întâmpinăm pregătiți atât ploaia cât și soarele.  

În plus, Farmacia 3 nu e doar un loc de unde ne ridicăm rețeta, ci și o sursă bună de produse de îngrijire, pentru copii și adulți, de la brand-uri românești și internaționale

La mulți ani cu multe bucurii, Farmacia 3! Îți mulțumim… de când ne știm!

 

Ioana Mădălina Ștefănică