fbpx

Un preț mic, pentru o istorie dureroasă! Sprijiniți cu 2% Rezistența Memoriei

lansare de carteDăruiți bani unde este într-adevăr nevoie de ei! 

 

10 Februarie 2018

10:00

Asociația „Cei 40 de Mucenici” Oradea își propune să continue munca începută în anii precedenți. Astfel după un 2017 în care au început să se vadă roadele muncii susținute (realizarea Memorialului „Rezistență și Represiune în Bihor”, amenajat în subsolul corpului K din Cetatea Oradea, tipărirea unei broșuri trilingve „Rezitență și Represiune în Bihor”, a unor flayere de promovare a Memorialului și a volumului „Rezistență anticomunistă în întrebări și răspunsuri”), în 2018, Asociația va continua să finanțeze noi proiecte expoziționale și editoriale dedicate memoriei foștilor deținuți politic.

Desigur că aceste proiecte presupun anumite costuri, pentru care Asociația „Cei 40 de Mucenici” vă solicită ajutorul în calitate de parteneri.

Potrivit legislației în vigoare, firmele pot să scadă din impozitul pe profit sumele acordate ca sponsorizări în limita a 5 la mie din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat, detalii AICI. Forma oficială pe care colaborarea cu Asociaţia ar putea să o îmbrace ar fi un contract de sponsorizare.

De asemenea, persoanele fizice, inclusiv PENSIONARII, care doresc să susţină Asociaţia „Cei 40 de Mucenici”, pot completa FORMULARUL 230, pentru a direcţiona cei 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii sau pensie, mai multe detalii AICI.

Totodată, persoanele fizice pot redirecţiona suma reprezentând până la 2% din impozitul anual pe alte tipuri de venituri decât salarii, completând FORMULARUL 200.

Datele Asociaţiei „Cei 40 de Mucenici”:

  • CIF: 31340614
  • COD IBAN: RO43BRDE050SV63246520500

Cristina Liana Puşcaş

Vicepreşedinte Asociaţia „Cei 40 de Mucenici”

Rezistența memoriei

lansare de carte

Cristina Puscas