fbpx

Un proiect orădean se extinde la nivel național. Devine tot mai apreciat de specialiști. FOTO

foto: ROaliment

Oradea iese în față prin oamenii valoroși pe care îi are. Și de această dată, orașul nostru face diferența!

 

28 Mai 2023

12:01

Știți că noi scriem despre oamenii faini care aduc plus valoare acolo unde ajung, da?! Iată că acum vă povestim despre unul dintre proiectele orădene care se extinde la nivel național, fiind apreciat și recunoscut ca „valoros” de către specialiștii în domeniu. Despre care proiect e vorba?

Despre „Mâncarea e bucurie” inițiat de nutriționistul Ramona Tomuța alături de Chef Balogh Janos!

Dacă până acum aria lor de activitate se rezuma la Oradea, în a lucra cu tinerii studenți de la specializarea Nutriție și Dietetică a Universității din Oradea ori cu elevii din clasele primare/gimnaziale pentru a-i învăța cum se pot hrăni sănătos – adică combinații fericite de ingrediente, iată că acum cei doi orădeni au trecut la nivelul următor.

Ei au fost invitați de către ROaliment, unul dintre liderii naționali de formare și informare din industria alimentară și de suplimente din România, să ia parte în mod activ în cea de-a cincea ediție a Maratonulului Nutriție. Nutrienți. Sănătate.

Aici, în cadrul acestui eveniment dedicat sănătății prin nutriție, alături de medici, cercetători, specialiști și nutriționiști, orădenii Ramona Tomuța și Balogh Janos au făcut ce au știut ei mai bine: au pregătit, împreună cu participanții maratonului, trei feluri de mâncare sănătoasă.

Astfel, ei le-au arătat că Mâncarea e bucurie atunci când știm ce să gătim, cum să gătim și, mai ales, cum să combinăm ingredientele astfel încât, pe lângă încântare, preparatele să ne fie și hrănitoare!

Maratonul s-a desfășurat în Mamaia, la malul mării, cu scopul de a educa și a aduce și mai multă conștiență în rândul personalului din industria alimentară, implicit de a ne face pe noi mai atenți la ceea ce punem în farfurie.

Pentru noi e o bucurie să scriem despre ei, deoarece sunt buni în ceea ce fac și au ales ca din experiența și cunoașterea lor să ofere și altora, cu atât mai mult, cu cât, atelierele programului „Mâncarea e bucurie”, pentru studenți și elevi, sunt gratuite.

Ramona Tomuța & Balogh Janos, vă felicităm! Ne bucurăm că sunteți „de-ai noștri” și că al vostru proiect capătă tot mai multă recunoaștere și putere, acum și la nivel național!

Vă dorim să excelați în drumul vostru, iar seara, înainte să adormiți,

să aveți recunoștință și bucurie pentru că ați făcut diferența!

 

Foto copyright: ROaliment

Ioana Mădălina Ștefănică