fbpx

UNITED, inițiativa ce denotă că suntem #BineÎmpreună

Organizatorii Untold și Neversea sprijină autoritățile în plină pandemie

13 Aprilie 2020

13:15

 

Pentru a spera încă la o vară reușită pentrecută atât la Untold, cât și la Neversea, organizatorii celor 2 festivaluri sar în ajutorul autorităților în lupta cu noul Coronavirus și invită la rândul lor oameni, firme, organizații să li se alăture în acest demers.

Untold a instituit un fond de 100.000 euro din care s-au achiziționat diferite lucruri solicitate de autorități, fond ce a crescut ulterior după alăturarea altor parteneri comerciali.

Până în momentul de față, o parte din acțiunile de ajutorare a inițiativei UNITED #BineImpreuna au constat în:

6 Tiruri cu echipamente UNTOLD și NEVERSEA trimise la construcția spitalului mobil din Constanța cu 4.000 de metri pătrați de portafloor, 4.000 de metri pătrați de geotextile și 6 tunuri de lumină, din logistica festivalului Neversea si UNTOLD, au ajuns pe stadionul ,,Farul” din Constanța, pentru crearea spitalului mobil.

Ringul de dans din festival și-a găsit în acest moment o nouă destinație. Parteneri în acest demers sunt Industrial Access și VOS LOGISTICS. De asemenea, zona de triaj din Spitalul Județean Constanța beneficiază de corturile festivalului și linoleum.

Pentru Spitalele din Cluj au donat peste 12.000 de teste si consumabile aferente achiziționate cu sprijinul financiar al Cognizat SoftVision și BT. Pe lângă acestea, organizatorii au răspuns la diverse nevoi punctuale precum măști chirurgicale, mănuși, dezinfectanți, pneuri/cauciucuri de rezervă pentru mașinile Smurd, etc. De asemenea, au contribuit cu dotarea tehnologică a centrului de comandă ISU.

Pe lângă ajutorul material și logistic pe care îl oferă, platforma UNITED #BineImpreuna își propune să adune la un loc mesaje optimiste, inițiativele de bine și solidaritatea tuturor românilor. Nu lipsesc nici datele la zi despre situația cazurilor de coronavirus în România, informațiile corecte, de exemple concrete și surse credibile.

Un alt demers laudabil la care au aderat este platforma “Un Singur Cluj”. UNTOLD împreună cu toți inițiatorii platformei din Cluj-Napoca, pot accelera și ajuta demersurile locale, punând la dispoziție toate resursele logistice de care dispune fiecare companie implicată.

UNITED #BineImpreuna aduce împreună cele mai importante companii românești și multinaționale, cele mai mari trusturi de presă din România, precum și o comunitate formată din lideri de opinie, artiști și influenceri. Inițiativa UNITED este realizată și în parteneriat cu Departamentul pentru Situații de Urgență, Fundația pentru SMURD și Ministerul Sănătății, Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Banca Transilvania, Code for Romania, ETi, Heraldist & Wondermarks, Industrial Access, Kaufland, KEPI Consult, KISS FM, MainStage The Agency, PRO TV, Roton Music, Neversea, ontheroof, Republica, Cognizat Softvision, UNTOLD, Un Singur Cluj și Vos Logistics sunt primii parteneri care s-au alăturat în această inițiativă de bine.

Dacă sunt doritori ce vor să ia parte la această inițiativă, aceștia o pot face aici!

Sergiu Vicaș