fbpx

În ultima zi de Untold 2020 vom avea parte de un show transmis la PRO TV!

Organizatorii ne-au pregătit o emisiune surpriză Duminică, 2 August 2020, după miezul nopții!

29 Iulie 2020

13:40

 

Ultima zi de Untold 2020 – Sparks Of Magic va fi marcată cu un show de senzație unde ni se vor prezenta momente memorabile, emoționante, dar și povești nespuse ale unor invitați în emisiune. Gazda emisiunii va fi Cabral, acesta fiind prezent la toate cele 5 ediții care au avut loc până acum.

Printre invitați se vor afla personalități precum Alex Dima, Mihai Petre, Marius Moga, Codin Maticiuc, Otravă, Diana Fabuloasa și Pavel Bartoș , care ne vor încânta cu povestiri din experiențe proprii trăite la Untold, dar și discuții despre muzică.

Alte subiecte ce urmează să fie atinse țin și de impactul financiar adus în comunitate de către festival, poveștile fanilor, dar și ale comunității din Cluj-Napoca. Vă reamintim faptul că pe toată perioada celor 4 zile (30 Iulie – 2 August a.c.) Untold va transmite înregistrări în premieră a set-urilor unor artiști ce au fost prezenți pe main stage.

Sâmbătă, 1 August a.c., unul dintre cei mai mari DJ-i ai lumii, un invitat surpriză, pregătește un show în premieră pentru Untold, începând cu ora 21:00, pe canalul de YouTube al festivalului. Acesta va fi disponibil doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com .

Toți cei care se află în posesia unui abonament de tip ,,Anytime” vor primi automat link-ul de acces la acest stream privat. Cei care se înscriu vor primi apoi acces la un livestream privat, pe care îl vor putea viziona la ei acasă.

Program complet: 

 

Sergiu Vicaș