fbpx

Untold a anunţat datele desfăşurării pentru ediţia cu numărul 6!

Cel mai aşteptat festival din România revine în 2021!

26 Noiembrie 2020

19:40

 

Privind cu optimism către anul ce urmează, organizatorii Untold au stabilit datele desfăşurării ediţiei cu numărul 6. Este vorba de perioada 5-8 August 2021, în Cluj-Napoca. Aceştia lucrează în aşa fel încât festivalul să îi poată readuce pe cei nerăbdători faţă în faţă cu artiştii preferaţi în cele mai sigure condiţii.

 

Sprijinul acordat de către Guvernul României, apariţia unui vaccin împotriva COVID-19, cât şi preconizarea unui sezon estival plin de activitate în industra festivalurilor sunt unii dintre principalii factori ce ridică speranţele tuturor spre o bună organizare a ediţiei din 2021 a festivaului Untold.

Edy Chereji, Directorul de Comunicare Untold a făcut următoarele precizaţii:

„Nu am încetat nici un moment să fim optimiști și am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediției următoare, astfel că UNTOLD 2021 va fi cel mai bun UNTOLD de până acum! Încrederea noastră că ne vom revedea în vara anului viitor vine și ca urmare a veștilor extraordinare privind disponibilitatea unui vaccin la scară mondială la începutul anului viitor, dezvoltarea tot mai mare a testelor rapide care vor permite testarea în masă. În plus, sprijinul care urmează să vină din partea Guvernului pentru restartarea industriei de evenimente, grupurile de lucru în care suntem implicați alături de alți organizatori din țară și reprezentanții autorităților, în vederea pregătirii din timp a modului în care se vor desfășura evenimentele în anul 2021, ne dau toate motivele să credem că, prin comparație cu vara acestui an, vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai apropiată de normalitatea pe care o așteptăm cu toții. Abia așteptăm să ne întâlnim cu prietenii festivalului, cu fanii și artiști, la Cluj-Napoca, anul viitor.”

Iniţiativa #LookingForward lansată de către organizatori îi provoaca pe fani să folosească acest hashtag ataşat la postările lor de pe social media prin care aceştia să îşi arate optimismul pentru anul 2021. Aceştia se pot înregistra pentru ediţia din 2021 începând de azi accesând untold.com. Pe acest portal se găsesc toate informaţiile necesare despre ediţia cu numărul 6 a unui dintre cele mai celebre festivaluri din lume, Untold.

Vă reamintim faptul că peste 95% dintre cei ce au achiziţionat abonamente şi bilete pentru ediţia anulată din 2020, au ales să îl transforme în varianta Anytime Pass, care le conferă acestora acces, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediţii Untold.

Sergiu Vicaş