fbpx

Utilităţi publice asigurate în Parcul Industrial Eurobusiness Oradea

eurobusiness parc industrialÎn Parcul Industrial se continuă dezvoltarea și asigurarea condițiilor necesare mediului de afaceri.

 

23 Iunie 2015

14:48

Proiectul „Crearea unei infrastructuri de afaceri în Municipiul Oradea și asigurarea cu utilități publice a Parcului Industrial Eurobusiness Oradea” anunță încheierea etapei cu numărul doi.

Scopul a fost amenajarea unei zone industriale pe 121 de hectare care să atragă investitori, creându-se astfel un spațiu de afaceri prielnic dezvoltării economice a Municipiului Oradea.

Vestea bună este că de:

Azi, cele 121 de hectare de teren din parcul industrial beneficiază de pachetul întreg de utilităţi publice necesare pentru atragerea cât mai multor investitori privaţi, autohtoni sau străini, dornici de a se reloca sau de a începe afaceri noi într-un mediu propice demarării unor astfel de acţiuni şi activităţi.

Obiectivele proiectului:

  • crearea de locuri de muncă
  • atragerea investitorilor
  • popularea structurii de afaceri cu firme din variate domenii de activitate
  • asigurarea cu utilități publice a zonei de afaceri
  • asigurarea unei flexibilități economice în Oradea
  • transferul de know-how de la investitorii din cadrul structurii de sprijinire a mediului de afaceri către forța de muncă
  • sprijinirea și dezvoltarea activității de cercetare
  • sprijinirea activităților de specializare a forței de muncă calificate prin Școala Eurobusiness

Proiectul a fost implement începând cu Iunie 2012 pentru o perioadă de trei ani. În data de 23 Iunie 2015 a avut loc finalizarea celei de-a doua etape a proiectului, respectiv conectarea la utilitățile publice.

Acum, aici, gradul de ocupare este de 80%, 20 de companii își desfășoară activitatea, iar alte 33 au contractele semnate de ocupare a spațiilor necesare și disponibile. Se prevede asigurarea a 5.000 de locuri de muncă.

Pentru mai multe detalii despre parcul industrial, inclusiv sumele investite și numărul locurilor de muncă vă rugăm să accesați acest LINK

 

Gabriela Zaica