fbpx

Veste buna: incepe distribuirea incalzirii in toata Oradea!

calorifer incalzire sursa foto hardellservicesÎn sfârșit va fi cald în casele orădenilor!

 

31 Octombrie 2014

14:24

Eustafie Ilisei, purtător de cuvânt CET, ne dă o veste extrem de bună:

În cursul nopții au fost finalizate lucrările de reîntregire a Magistralei nr.2, în zona Șoseaua Borșului, după care a început umplerea conductelor acesteia cu agent termic.

Această încheiere a lucrărilor nu aduce altceva decât căldură în casele orădenilor racordați la sistemul central. Distribuirea agentului termic se va face începând cu această după-amiază, către toate punctele termice afectate în ultimele zile.

Singura mențiune care rămâne de făcut este că parametrii normali de funcționare vor fi atinși abia în decurs de 24 de ore. Mai greu și mai târziu va ajunge încălzirea în caloriferele consumatorilor din zona Nufărul 2, Punctele Termice 849, 871, 872 și 875.

UpdatePentru imobilele alimentate din PT 611 (străzile Dacia – parțial, Decebal – parțial, Doina – parțial, Nicolae Bălcescu, ConstantinBrâncuși – parțial, Negruzzi – parțial), unde racordul primar provizoriu nu permite prepararea concomitentă a agentului termic, ziua se va furniza apă caldă de consum iar noaptea agentul termic pentru încălzire. Aici situația va reveni la normal în cursul săptămânii viitoare.

 

Ioana Mădălina Ștefănică