fbpx

Victorie a Stelei in Champions League

liga campionilor europeniAm învis, grație unui gol salvator!

 

17 Iulie 2014

08:16

Echipele românești de fotbal au în această săptămână în bătăliile sezonului 2014 – 2015 ale Cupelor Europene.

Prima dintre formații care a jucat este Steaua, cea care aseară de la ora 20:30, a evoluat în Norvegia pe terenul formației IF Stromsgodset, campioana țării gazdă. Partida a contat pentru manșa I din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor Europeni (Champions League). Meciul a fost transmis în direct de Pro TV și s-a încheiat cu victoria steliștilor, 1 – 0, printr-un gol al lui Gabi Iancu, în minutul 49.

Astăzi, 17 Iulie 2014, intră în „ring” și două dintre formațiile țării noastre care participă în acest an în cea de-a doua competiție europeană intercluburi, Liga Europei (Europa League). Începând cu ora 19:30, la Ploiești, Petrolul o va avea ca adversară pe echipa albaneză KS Flamurtari, iar cu o oră mai târziu, de la 20:30, la Cluj Napoca, formația ardeleană CFR va primi replica sârbilor de la FK Jagodina. Ambele jocuri vor putea fi urmărite, în direct, pe Digi Sport.

Champions League este o competiție care reunește la start echipele campioane ale Europei. Europa League pune față în față echipele clasate, în principiu, pe locurile II, III, IV (în funcție de coeficientul țărilor), în campionatul național al fiecărei țări, și câștigătoarea cupei respective.

 

Bogdan Stoica