fbpx

Victorie pentru FC Bihor in meciul cu FC Hidiselul de Sus

fc bihor fc hidiselFC Bihor a debutat cu o victorie clară în jocurile amicale.

 

28 Ianuarie 2014

19:46

Formația orădeană de fotbal FC Bihor a debutat cu o victorie clară în jocurile amicale din stagiul de pregătire din această iarnă.

Astăzi, 28 Ianuarie 2014, pe terenul sintetic de la Stadionul Tineretului din Oradea, „roș-albaștrii” au întâlnit echipa de liga a IV-a FC Hidișelul de Sus, pe care a întrecut-o cu scorul de 4-0, după ce la pauză conducea cu 1-0.

A fost un joc bun, animat, pentru ambele echipe, aflate la începutul seriei partidelor amicale. Primul gol al disputei l-a reușit în minutul 32 R. Lukacs, care a finalizat din patru metri, o centrare venită de pe dreapta de la Mihuț.

În repriza a doua s-au înscris celelalte trei goluri. Mai întâi, în minutul 58, după o diagonală a lui Letan, de pe partea dreaptă, Hadăr, intrat la pauză, a câștigat duelul cu Pocian și a finalizat în colțul lung al porți adverse.

Apoi, în minutul 69, Ovidiu Bic a avut o incursiune în careu și a șutat pe jos, în dreapta portarului. În fine, cel de-al patrulea gol, l-a înscris I. Ban, în minutul 83, tot cu un șut pe jos.

Antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici, a trimis în teren în prima repriză următoarea echipă: Sălăjan – Mihuț, Mintaș, Fl. Lazăr, A. Achim (min. 38 R. Lupu) – S. Ianc (min. 38 Fl. Pop), Haș, Străuț, Zs. Lukacs (min. 38 Ov. Bic) – Sorian – R. Lukacs.

În repriza a doua, pentru orădeni au evoluat: Fildan – Letan, Pascariu, Bactăr, R. Lupu (min. 86 Lorincz) – Fl. Pop (min. 76 I. Ban), M. Popa, M. Stancu, Ov. Bic (min. 70 I. Cuc) – S. Ianc (min. 67 Nichita) – Hadăr.

De partea cealaltă, pentru echipa din Hidișel au jucat: Barabaș – Bulz, Pocian, Ciuciu, Giura – Fărcuța (min. 76 Beudean), Lupuț (min. 61 Cozac, min. 79 Filip), Țepele (min. 62 Sundas), Briciu (min. 56 Puie) – Z. Bundea (min. 72 Țărău) și D. Cuc (min. 70 Lascu).

A fost un antrenament foarte bun și le mulțumim pentru amabilitate celor de la Hidișel, pentru că ne-0au pus la dispoziție suprafața aceasta de joc, care a fost una foarte bună în condițiile meteorologice date. A fost un antrenament bun ș nu neapărat un joc de pregătire foarte, foarte bun, pentru că nu a fost pe un teren de  dimensiuni normale, dar a fost un antrenament foarte bun. Mă bucur că am reușit să pășim cu dreptul în jocuri. Nu putem să tragem concluzii după acest joc. Sigur că în momentul acesta, când jucătorii sunt foarte, foarte obosiți, e bine că am venit și am reușit să înscriem de patru ori. Îi felicit și mă bucur în primul rând că toată lumea este sănătoasă.

a declarat, după joc, antrenorul principal al FC Bihorului, Alexandru Pelici.

În următorul meci, FC Bihor va evolua Vineri, 31 Ianuarie 2014, în ultima zi de cantonament, în compania unei alte echipe de ligă a IV-a, Crișul Sântandrei. Meciul va avea loc la Salonta, cu începere de la ora 11:00. Fotografii de la meciul de azi AICI.

 

Florin Mihalca