fbpx

VIDEO EMOȚIONANT: Alex Zanardi demonstrează că omul nu are limite!

sursa foto: lagaceta.com.ar

sursa foto: lagaceta.com.ar

Alex Zanardi, un model de succes pentru fiecare dintre noi! 

 

20 Februarie 2016

17:10

Pentru cei mai mulți, un accident în urma căruia suferă de dizabilități, înseamnă sfârșitul. Pentru alții, însă, un sfârșit e un nou început și o demonstrație că mintea omului nu are limite. Este suficient să visezi, să vrei și să crezi că poți. Și așa reușești.

Acesta este și cazul lui Alex Zanardi, fost pilot de curse și carting. În urma unui accident grav petrecut în 2001, Alex Zanardi a rămas fără nici un picior. Ar fi trebuit ca de acum încolo să ducă o viață limitată, plină de frustrare.

Dar a ales complet altceva: să-și trăiască în continuare pasiunea și să demonstreze întregii lumi că lipsa membrelor nu înseamnă mai nimic atunci când e vorba de voință. Nemulțumit de protezele montate de medici, și-a croit propriile proteze, menite să îl facă să devină campion sportiv al lumii.

În mai puțin de doi ani de la accident, era la volanul unei noi mașini de curse, BMW, rulând în cadrul Campionatului Internațional de Automobilism.

Apoi, cu aceeași voință, în 2011, a participat la Olimpiada Paralimpică și a demonstrat că medaliile de aur pot fi câștigate conducând bicicleta doar cu cele două mâini. Din 2012, este membru al Comitetului Internațional Paralimpic.

Mai jos aveți filmul care reușește să înmoaie orice suflet, să ridice orice moral și să ducă pe culmi orice voință! Se pare că încă nu le-am văzut pe toate…

 

Laura Luțai