fbpx

Vineri, copiii și părinții sunt așteptați la International School of Oradea

Urmează o nouă ediție a Zilei Porților Deschise.

 

13 Martie 2019

10:23

International School of Oradea își deschide porțile pentru părinții cu copii cu vârste între 2 și 8 ani.

Ziua Porților Deschise este programată pentru Vineri, 15 Martie, fiind ocazia perfectă ca părinții să descopere cum învață cei mici în această școală, să afle informații despre programa britanică și să întâlnească echipa de profesori a ISO și staff-ul școlii.

ISO este singura școala britanică, cu acreditare Cambridge din Oradea. Elevii înscriși în cadrul ISO vor studia materiile prevăzute în curriculum-ul britanic, într-un mediu internațional. Misiunea acestei instituții de învățământ este aceea de a oferi elevilor un curriculum academic robust, stimulant și flexibil, sistemul britanic de învățământ remarcându-se prin atenția și importanța acordate dezvoltării personalității complete a copilului.

Îi invităm pe toți părintii interesați să vina să ne cunoască și să se convingă de faptul că la ISO fiecare copil este încurajat să se dezvolte, că fiecare copil este unic și că fiecărui copil i se recunoaște potențialul. Totodată părinții orădeni și nu doar aceștia, pot vedea cum este atmosferă din cadrul școlii și cum se simț elevii în acest mediu. Pot luă informații direct de la profesori sau de la elevi despre experiență invățării în cadrul ISO.

Ahmet Dundar, directorul International School of Oradea

Timp de două ore și jumătate, între 09:00 – 11:30, părinții vor vizita campusul școlii, inclusiv sălile de clasă, locurile de joacă, biblioteca și laboratorul de informatică și vor participa la activități dedicate pentru a le oferi o imagine mai clară a programei oferite de ISO. De asemenea, vor avea ocazia, să afle toate detaliile despre ofertă educatională pentru grădiniță și învățământul primar pentru anul academic 2019-2020.

International School of Oradea este situată pe Strada Armatei Romane, nr. 1F. Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare, până pe 13 Martie 2019 la numărul de telefon +40 359 178 757 sau la adresa de email: info@isor.ro.

Adrian Pop