fbpx

Vineri debutează Școala de Toamnă a studenților istorici și geografi

sursa: Facebook

Un nou eveniment dedicat Centenarului!

 

19 Septembrie 2018

16:14

 

Asociația „Gheorghe Șincai” a studenților în Istorie, împreună cu Asociația Geografică „Simion Mehedinți” (Universitatea din Oradea) organizează în perioada 20-23 septembrie 2018, prima ediție a Școlii de Toamnă „Știință. Cultură. Civilizație”.

Deschiderea evenimentului va avea loc Vineri, 21 Septembrie, în sala de conferințe de la parterul Bibliotecii Universității din Oradea, cu începere de la ora 10:30. Vor lua cuvântul reprezentanți ai Universității și instituțiilor partenere. Programul va cuprinde prelegeri ale studenților și istoricilor, în zilele de vineri și sâmbătă.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Universității din Oradea, Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, Departamentului de Istorie, Școlii Doctorale de Istorie, Muzeul Țării Crișurilor – Complex Muzeal, Muzeului Orașului Oradea – Complex Cultural, Asociației „Cei 40 de Mucenici” și Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România. Mai multe detalii puteți afla de AICI.

Ciprian Costa