fbpx

Voluntari la UNTOLD 2019!

sursa: Mihai Leoca

Se caută doritori.

 

14 Mai 2019

14:20

La a 5-a ediție aniversară, celebrul festival UNTOLD recrutează peste 1200 de voluntari!

Vrei să faci parte din echipa care organizează unul dintre cele mai bune festivaluri din Europa? Vrei să trăiești experiențe unice alături de toți fanii festivalului? Înscrie-te în echipa de voluntari pentru UNTOLD 2019!

Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalului iar printre multiplele avantaje se numără chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui Martin Garrix, David Guetta sau Bastille. Criteriul pentru a putea intra în echipa voluntarilor, este ca doritorii să aibă intre 16 și 35 de ani.

Înscrierile încep din 13 mai și se încheie pe 25 mai, iar răspunsurile către ”cei aleși” vor fi trimise până în 13 iunie. Volutarii vor fi repartizați în funcție de preferințe dar și de abilitățile lor. Departamentele pe care se va putea activa sunt:

  • Artist crew
  • Info point
  • Steward
  • Logistică
  • User experience
  • Acces

Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament și acces la festival.  Această oportunitate îi va ajuta pe cei prezenți să cunoască oameni noi, să învețe cum se lucrează pentru un festival, și cel mai important, să aibă o experiență inedită!

Înscrierile se fac AICI.

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 01 – 04 August 2019, la Cluj-Napoca.

Mira Pop