fbpx

Weekend cu multe activitati muzicale in Moszkva

moszkva cafe oradeaLa Moszkva se cântă de zor în acest sfârșit de săptămână.

 

17 Mai 2013

10:49

Sâmbătă, 18 Mai 2013, două personalități remarcante ale muzicii maghiare vor cântă împreună la Moszkva Garden.

Pély Barnabás și Sárik Péter au lucrat împreună în cadrul formației Jazzpression, iar de atunci publicul a așteptat ca ei să cânte și împreună. Și iată că s-a întâmplat, cu toate că formația s-a închegat din întâmplare. Dacă Péter deja a cântat de trei ori în fața publicului Moszkvian, în cadrul acestui concert Pély Barnaeste este menestrelul serii, dator să ridice publicul în picioare.

Evenimentul va avea loc în Moszkva Garden începând de la ora 18:00. Biletele se pot achiziționa în avans pentru 20 de Ron, sau în ziua concertului pentru 25 de Ron.

 

După ce au cântat pe aceeași scenă cu Charles Bradley, Bart Peeters, Korn, John Cale, Manu Chao, Skrillex, Netsky, Babylon Circus, Triggerfinger, DEUS, La Pegatina, Whitest Boy Alive, The Prodigy, Caravan Palace, Moby, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Bomba & Stereo, Alt J, Foo Fighters, The XX, Ed Sheeran, Django Django, KREMA KAWA  va concerta pentru prima oară în România într-un mini turneu produs de catre BuBu Bookinghouse and Events.

În Oradea, concertul va avea loc în Sâmbătă, 18 Mai 2013, de la ora 20:00 la Moszkva Caffe de pe strada Moscovei numărul 8. Belgienii de la Krema Kawa au o singură ambiţie: să cucerească lumea, iar din iarna anului 2010, componenţa trupei s-a îmbogățit cu Gambeat, basistul și producătorul celebrului Manu Chao.

Stilul abordat de Krema Kawa a fost testat cu succes pe scenele unor festivaluri ca: Festival Mundial, NL. Lowlands, NL. Trutnov, CZ. Hanna Hanna Fest, SK. A38, Budapest. Cross Club, Prague. Ost Klub, Vienna. AB, Brussels. Fuerteventura en Musica, ESP. Mano Mundo, BE. Casa Blanca, BE. Agrigento Sicilia La Notta de Bianca, IT. Waldstock, Bar Zug, CH și în multe alte festivaluri și cluburi din Belgia și Europa.

Biletele se găsesc în Moszkva Garden în avans la 15 Ron, iar în ziua concertului la 20 Ron.

Andrei Marcu